Zupa z dyni i gruszek
Need a zupa bezglutenowa? Zupa z dyni i gruszki może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz masło, bulion z kurczaka, gruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa Z Dyni I Gruszek, oraz Zupa Pieczona Z Dyni I Gruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-litrowym roztopić masło na średnim ogniu, dodać i pocić cebulę.
Dodaj squasha i gruszki i pot tych zbyt trochę.
Wlać bulion, wystarczy zanurzyć ciała stałe.
Dodać gałązkę rozmarynu i doprowadzić do duszenia i gotować, aż squash jest przetargu widłowego o 15 do 18 protokół.
Usuń rozmaryn. Puree z blenderem zanurzeniowym.
Dodać odrobinę śmietany i doprawić do smaku.