Zupa z czarnej i czerwonej fasoli Heddy
Zupa z czarnej i czerwonej fasoli Heddy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,35 zł za porcję. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, oliwę z oliwek, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 93%. Spróbuj Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa z szynki i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, marchew i czosnek; gotować i mieszać przez kilka minut, aby uwolnić smaki. Doprawić syropem klonowym, kminkiem, chili w proszku i czarnym pieprzem.
Wlać bulion warzywny, czarną fasolę, 1 puszka czerwonej fasoli i kukurydzę. Doprowadzić do wrzenia.
Tymczasem połącz pozostałą puszkę czerwonej fasoli i pokruszonych pomidorów w pojemniku dużego robota kuchennego lub blendera. Proces do gładkiej.
Wlać do garnka do zupy i wymieszać. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.