Zupa z czarnej fasoli z awokado, pomarańczą i ogórkiem
Zupa z czarnej fasoli z awokado, pomarańczą i ogórkiem to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 17g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.68 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś gorący sos, mielony kminek, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Czarnej Fasoli, Awokado, Ogórka I Pomidora, Zupa z czarnej fasoli i awokado, oraz Zupa z czarnej fasoli z salsą z awokado.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
3
Dodaj bulion, fasolę, pimientos, przyprawy i ostry sos i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiego i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Ostry Sos
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Fasola
Bulion
4
Wymieszaj awokado, sok z limonki, pomarańczę i ogórek w średniej misce. Zupę podzielić na Miski; na wierzch wymieszać z awokado i posypać serem.