Zupa Z Cukinii Ricotta

Zupa Z Cukinii Ricotta
Zupa z cukinii Ricotta to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 720 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwę z oliwek, zioła, szalotka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, Cukinia lasagne z cukinią"Ricotta", oraz Placki Z Cukinią, Szynką I Ricottą dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia41
Magazyn