Zupa Z Buraczków Złotych
Zupa z buraczków to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 145 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, złote buraki o średnicy, margarynę pareve i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Zupa z buraków i buraków, Zupa Z Buraczków Złotych, oraz Zupa z buraczków i kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę roztopić w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać buraki, cebulę, imbir i skórkę z cytryny. Przykryć; gotować 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodać 6 szklanek bulionu i doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż buraki będą bardzo miękkie, 1 godzinę.
Wyjąć z ognia; odstawić na 20 minut.
Zupa Puree w blenderze w partiach do uzyskania gładkiej konsystencji. Powrót puree do garnka.
Dodać 2 łyżki soku z cytryny do zupy i cienkie z więcej bulionu, w razie potrzeby. Doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Pokrój tyle buraków do środka 3/4 szklanki. Kuchenka mikrofalowa zieleni 1 minuta więdną; miejsce w blenderze.
Dodaj 3/4 szklanki zupy; puree zieleni, aż będzie gładka. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Zupę i puree przykryć osobno; schłodzić. Przewiń oba oddzielnie przed użyciem.
Skropić trochę zieleni puree nad zupą i podawać.