2 cale w dużym doniczce. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zagotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
2
Zdjąć z ognia i przykryć, a następnie moczyć 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Spuścić, wyrzucając płyn.
4
Usuń skórę i kości z nóg kaczki, zachowując oba, a następnie grubo rozdrobnione mięso.
5
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu, aż się połyska, a następnie gotować zarezerwowane kości, cebulę, marchew, seler, czosnek,liście laurowe, tymianek i goździki, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Kaczki
Woda, Aby Umożliwić
6
Dodaj odsączoną fasolę, bulion, wodę i pomidory i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, mieszając i od czasu do czasu pianę, aż fasola będzie miękka, o 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Tymczasem cienko pokroić zarezerwowaną skórę, a następnie lekko przyprawić
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
8
sól i pieprz. Gotować w suchej średniej patelni nonstick na małym ogniu, mieszając, aby oddzielić, aż tłuszcz zostanie wytopiony, a skóra będzie chrupiąca, 6 do
9
8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Odrzuć liście laurowe, kości i tymianek z zupy.
11
Przełożyć 2 szklanki ciał stałych i 1 szklankę płynu z zupy do blendera i zmiksować na gładką masę (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), a następnie powrócić do zupy. Wymieszać 2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i ogrzać, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
12
Podgrzewaj Armagnac w małym rondlu na małym ogniu tylko do ogrzania, a następnie ostrożnie zapalaj zapałką kuchenną (zachowaj ostrożność; płomienie
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
będzie strzelać). Gdy płomienie ustąpią, Armagnac mieszamy do zupy wraz z mięsem, pietruszką oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Armagnac
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
14
Podawać posypane chrupiącą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Armagnac
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Woda, Aby Umożliwić
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
15
Uwaga kucharzy
1
If you have time, beans can be soaked in cold water to cover by 2 inches, chilled, overnight (at least 8 hours).