Zupa Won Ton
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Won Ton zupy spróbować. Ten przepis służy 55 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz Azjatycki sos sezamowy, kasztany wodne, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to tanie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, oraz Masson ' s Cream of Artichoke Soup-zrób tę wyjątkową zupę w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posiekać 2 cebule. Drobno posiekać tyle pieczarek, aby odmierzyć 1/4 szklanki i tyle kasztanów wodnych, aby odmierzyć 2 łyżki.
Wymieszać posiekane warzywa i posiekane kasztany wodne z mięsem, dressingiem i żółtkiem do wymieszania. Łyżka na centra won Ton owijki, dodając około 1 łyżeczka. dla każdego.
Pędzel na krawędziach owijek; złożyć po przekątnej na pół. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić. Przynieś przeciwległe rogi długiej krawędzi każdego trójkąta razem, zachodzące na siebie rogi; pędzel z pozostałym białkiem do uszczelnienia.
Pozostałą cebulę pokroić w plasterki; umieścić w dużym rondlu.
Dodać bulion z kurczaka, pozostałe grzyby i pozostałe kasztany wodne; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Ostrożnie dodawać zdobyte Tony; gotować na wolnym ogniu 4 min. lub do czasu, aż won tony są gotowe, mieszając od czasu do czasu.