Zupa wieprzowo-makaronowa z Shiitake i kapustą śnieżną
Zupa wieprzowo-makaronowa z Shiitake i kapustą śnieżną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1019 kalorii, 35g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wina shaoxing, wieprzowina Tyłek, grzyby shiitake, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Makaronem Tofu I Shiitake, Shiitake & Noodle Hot & Sour Soup, oraz Japońska Zupa Z Makaronem I Shiitake.
Instrukcje
1
W średniej misce umieścić grzyby shiitake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj 1 szklankę zimnej wody; pozostawić do miękkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
3
Odcedzić, rezerwując moczenie cieczy. Grzyby wycisnąć do sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
4
Odciąć łodygi; wyrzucić. Cienko pokroić czapki.
5
Połączyć bulion, imbir i reserved Mushroom liquid w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Imbir
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Makaron gotować w osolonej wodzie do miękkości, ale nadal twarde do gryzienia, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
7
Odcedzić; podzielić na 6 misek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Podgrzać 14-calowy płaski Wok o średnicy lub ciężki patelnia o średnicy 12 cali na dużym ogniu, aż kropla wody wyparuje na styku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
9
Dodać 2 łyżki oleju, następnie wieprzowinę, rozprowadzając równomiernie. Gotować bez mieszania 20 sekund; następnie mieszać-smażyć wieprzowinę, aż nie będzie różowy, o 2 protokół. Wymieszać z winem ryżowym i sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino Ryżowe
Sos Sojowy
Wieprzowina
Olej Do Smażenia
10
Przenieś na talerz.
11
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do tego samego woka (nie czyścić) na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
12
Dodać grzyby; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
13
Dodaj kapustę śnieżną, paski pędów bambusa i cukier; smażyć 30 sekund. Wymieszać wieprzowinę i wszelkie nagromadzone soki. Stir-fry 1 minuta. Top makaron z mieszanką wieprzową. Podziel gorący bulion między miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Makarony
Bulion
Cukier
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego