Zupa warzywna z soczewicą i wołowiną
Beefy Lentil Vegetable Soup to danie główne dla 8 osób. Za 1,27 USD za porcję przepis ten pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 257 kalorii , 24 g białka i 3 g tłuszczu . Ten przepis lubi 40 smakoszy i kucharzy. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania na talerzu przepis ten zajmuje około 45 minut . Udaj się do sklepu i kup cebulę, koktajl pomidorowo-warzywny, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 93% . Ta ocena jest niesamowita. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Beefy Coconutty Curry , Lemony Lentil Soup i Indian Spiced Red Lentil Soup .
Instrukcje
Zrumień wołowinę; podczas smażenia pokrój mięso na małe kawałki.
Mięso umieścić w dużym garnku z pokrywką.
Dodaj soczewicę, warzywa, wodę, sól, pieprz, bulion, sok warzywny, grzyby i sos Worcestershire. Gotuj na dużym ogniu, aż się zagotuje. Zmniejsz ogień do małego i przykryj. Gotuj na wolnym ogniu przez około 1 1/2 do 2 godzin lub do momentu, aż soczewica będzie miękka. Mieszaj od czasu do czasu.