Zupa warzywna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 301 kalorii, 14g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz seler, marchew, kalafior i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa Warzywna, Letnia Zupa Warzywna, oraz Indyk-Zupa Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy, podsmażyć pieprz i cebulę na maśle lub margarynie do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Pieprz
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj pozostałe warzywa, wodę, bulion, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić przykryte przez 20 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pieprz
Woda
Sól
3
Mąkę połączyć z mlekiem, aż będzie gładka; wymieszać na patelni. Doprowadzić zupę do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Mleko
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wymieszać z natką pietruszki. Tuż przed podaniem wymieszać z serem, aż się rozpuści.