Zupa szpinakowa, ziemniaczana, koperkowa i marchewkowa
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Szpinak, ziemniaki, koperek i marchew zupa może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 49 stwierdziłoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka masła, marchew, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa marchewkowo-szpinakowa z koperkiem, Zupa Aksamitna Marchewkowo-Koperkowa, oraz Zupa marchewkowa z boczkiem i pierożkami koperkowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim garnku na średnim ogniu roztopić masło i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj cebulę i smażyć, aż półprzezroczyste, 3 do 4 protokół.
Dodaj marchew, bulion i ziemniaki, zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Dodaj szpinak, i nadal gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut więcej.Za pomocą robota kuchennego lub blendera przetworzyć zupę na gładki puree. Odstawić zupę na patelnię.