Zupa szparagowa z pieczoną szalotką i smalcem

Zupa szparagowa z pieczoną szalotką i smalcem
Zupa szparagowa z pieczoną szalotką i smalcem może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką wodę, sól i pieprz, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane Szparagi Ze Świeżymi Favasami I Smalcami, Cytrynowe frytki z kurczaka z szalotką i smalcem, oraz Szparagi Pieczone Z Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz cebulę, czosnek i 2 łyżki oleju i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż zmiękną, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać szparagi i gotować przez 5 minut, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować, aż szparagi są bardzo miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W misce moczyć Smalce w gorącej wodzie, aż zmiękną, o 20 protokół. Wirować, aby usunąć wszelkie ziarna; odcedzić i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
W talerzu ciasto, wrzucić Smalce, szalotki, pozostałe 1/2 łyżki oleju i szczypta soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Cienki-Cienki-
7
Piec przez około 15 minut, lub aż szalotki są zmiękczone i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Pracując partiami, puree zupę w blenderze. Odstawić zupę do rondla i doprawić solą i pieprzem. Kadzi do talerzy zupy, udekorować mieszaniną grzybów i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn