Zupa szparagowa z Brie Bruschetta

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy szparagowej z Brie Bruschettan. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 14g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, seler, karton o obniżonej zawartości sodu bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Por I Brie Bruschetta, Miód, Truskawka I Brie Bruschetta, oraz Gruszka, Brie i Bruschetta balsamiczna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać końce ze szparagów i obrać twardą skórę z łodyg; odstawić.
W rondlu 3-ćwiartkowym rozgrzać olej i 1 łyżkę niesolonego masła na średnim ogniu do nagrzania.
Dodać czosnek do oleju i masła; gotować do jasnobrązowego.
Dodaj cebulę i seler; zmniejszyć ogień do średniej i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Tymczasem zrób gremolatę. W 8-calowej patelni, stopić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Dodaj bułkę tartą do masła; gotować, aż lekko rumiane, często mieszając; przenieść do małej miski. Natkę pietruszki i skórkę pomarańczową wymieszać; odstawić.
W rondlu dodaj szparagi, bulion i tymianek do mieszanki warzywnej.
Podgrzać do wrzenia; gotować około 3 minut lub aż szparagi będą miękkie. Szpinak wymieszać ze skórką cytrynową (szpinak zwiędnie w zupie).
Wlać zupę do blendera w małych partiach; przykryć i puree każdej partii do gładkiej. (Zupę można przygotować do tego momentu, schłodzić, przykryć i schłodzić do 1 dnia lub zamrozić do 1 miesiąca.)
Powrót zupy do rondla i podgrzewać na małym ogniu do gorąca. Wymieszać ze śmietaną, solą i pieprzem. Chochla do ciepłych misek.
Zupę posypać 1 łyżeczką gremolaty. Podaj pozostałą gremolatę przy stole.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Aby bruschetta, masło kromki chleba po obu stronach i top każdy z kilku plasterków brie (2 do 3 oz na kromkę chleba). Broil z Topy o 5 cali od ciepła, aż ser jest bąbelkowy i lekko rumiane.