Zupa Szparagowa Czosnkowa

Zupa Szparagowa Czosnkowa
Zupa szparagowa czosnkowa wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 85 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,35 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, bulion warzywny, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest spektakularne. Spróbuj Zupa Szparagowa Z Dzikim Czosnkiem, Zupa z pieczonego czosnku i szparagów, oraz Krem zupa szparagowa z czosnkiem-pieczone warzywa wiosenne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Gotować i mieszać czosnek i zielona cebula w rondlu, aż czosnek jest tylko złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Gotować i mieszać szparagi z czosnkiem i zieloną cebulą, aż lekko zmiękną, o 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Wlać bulion warzywny i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż szparagi będą miękkie, o 10 protokół. Wyłączyć ogrzewanie i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
5
Wlać zupę do blendera, napełniając nie więcej niż do połowy pełną. Pokrywa z pokrywką. Ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść zupę przed pozostawieniem jej na puree. Puree partiami do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Zupę przełożyć z powrotem do rondla i podgrzać. Doprawić solą i zmielonym czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn