Zupa Szparagowa Czosnkowa

Zupa Szparagowa Czosnkowa
Zupa szparagowa czosnkowa wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 85 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,35 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, bulion warzywny, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest spektakularne. Spróbuj Zupa Szparagowa Z Dzikim Czosnkiem, Zupa z pieczonego czosnku i szparagów, oraz Krem zupa szparagowa z czosnkiem-pieczone warzywa wiosenne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Gotować i mieszać czosnek i zielona cebula w rondlu, aż czosnek jest tylko złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Gotować i mieszać szparagi z czosnkiem i zieloną cebulą, aż lekko zmiękną, o 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Wlać bulion warzywny i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż szparagi będą miękkie, o 10 protokół. Wyłączyć ogrzewanie i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
5
Wlać zupę do blendera, napełniając nie więcej niż do połowy pełną. Pokrywa z pokrywką. Ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść zupę przed pozostawieniem jej na puree. Puree partiami do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Zupę przełożyć z powrotem do rondla i podgrzać. Doprawić solą i zmielonym czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn