Zupa Serowo-Cebulowa

Zupa Serowo-Cebulowa
Zupa cebulowa ser może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury zupy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulionu wołowego bez dodatku soli, mąka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Zupa Serowa Cebulowa, Zupa cebulowa z serem Crostini, oraz Zupa Cebulowa Francuska Czterostronna.

Instrukcje

1
Przykryć holenderski piekarnik sprayem do gotowania; dodać margarynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Umieścić na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
3
Dodać cebulę; gotować 20 do 25 minut lub aż złoty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać cukier i pieprz; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Dodać mąkę; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Stopniowo dodawać bulion wołowy. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
6
Umieść 8 żaroodpornych misek na zupę na blasze do pieczenia; zupa z kadzi równomiernie do misek. Na wierzchu kromkę francuskiego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
7
Sery posypać równomiernie chlebem. Broil 5 1/2 cala od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 3 minut lub do topienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn