Zupa Serowo-Cebulowa
Zupa cebulowa ser może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury zupy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulionu wołowego bez dodatku soli, mąka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Zupa Serowa Cebulowa, Zupa cebulowa z serem Crostini, oraz Zupa Cebulowa Francuska Czterostronna.
Instrukcje
Przykryć holenderski piekarnik sprayem do gotowania; dodać margarynę.
Umieścić na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Dodać cebulę; gotować 20 do 25 minut lub aż złoty, często mieszając.
Dodać cukier i pieprz; dobrze wymieszać.
Dodać mąkę; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Stopniowo dodawać bulion wołowy. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Umieść 8 żaroodpornych misek na zupę na blasze do pieczenia; zupa z kadzi równomiernie do misek. Na wierzchu kromkę francuskiego chleba.
Sery posypać równomiernie chlebem. Broil 5 1/2 cala od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 3 minut lub do topienia sera.