Zupa Rybna Wędzona

Zupa Rybna Wędzona
Zupa rybna wędzona jest bezglutenowe i pescatariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Mieszanka ziemniaków o czerwonej skórze, kłosy kukurydzy, Cebulki kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zupa Rybna Wędzona, Zupa Rybna Wędzona, oraz Zupa Rybna Wędzona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu z wrzącą osoloną wodą, gotować kukurydzę, aż będzie miękka, około 1 minuty. Łyżką z rowkiem przenieś kukurydzę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodać ziemniaki do wrzącej wody i gotować do miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
3
Odcedzić ziemniaki i dodać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
W dużym garnku roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać plastry kopru włoskiego, pory, cebulę, tymianek i liść laurowy i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Liście LauroweLiście Laurowe
Koper WłoskiKoper Włoski
PorPor
CebulaCebula
TymianekTymianek
6
Dodaj mleko, śmietanę, kukurydzę i ziemniaki i gotuj na wolnym ogniu przez około 3 minuty, rozbijając niektóre ziemniaki, aby zagęścić zupę. Wyrzucić gałązki tymianku i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
ZiemniakZiemniak
KremKrem
KukurydzaKukurydza
MlekoMleko
ZupaZupa
7
Dodać rybę i gotować na wolnym ogniu, o 2 protokół. Doprawić lekko solą i pieprzem. Chochlę pokroić w miseczki, udekorować liśćmi kopru włoskiego i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ChowderChowder
Koper WłoskiKoper Włoski
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
ChochlaChochla

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia10
Magazyn