Zupa Pot Likker

Zupa Pot Likker
Zupa Pot Likker może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 26g białka, oraz 22g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, zielenie collard, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Pot Likker, Zupa Pot Liquor (Likker) , oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś szynkę i 8 szklanek wody do wrzenia w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Gotować 5 minut; odcedzić. Rezerwa skoków; wytrzeć holenderski piekarnik czyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Podsmażyć cebulę i marchewkę na gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do miękkości; dodać czosnek, i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodaj wino; gotuj, mieszając od czasu do czasu, 2 minuty lub aż wino zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
4
Dodać skoki, 8 szklanki wody, sól, i pokruszony czerwony pieprz do mieszaniny cebuli, i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 3 godziny lub do szynki skoki są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
5
Usuń stawy skokowe i pozostaw do ostygnięcia 30 minut.
6
Usunąć mięso z kości; wyrzucić kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
7
Przenieść mięso do szczelnego pojemnika; przykryć i schłodzić. Przykryć holenderski piekarnik pokrywką i schłodzić zupę 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
8
Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z zupy w holenderskim piekarniku. Wymieszać z bulionem mięsnym i warzywnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
MięsoMięso
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
9
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Stopniowo mieszać w collards. Zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 45 do 50 minut lub aż collards są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
10
Podawać z grzankami z chleba kukurydzianego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
GrzankiGrzanki
11
Kuchnia ekspresowa zupa garnkowa Likker: Pomiń szynkę i sól. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami w Kroku 2, sauting 1/2 lb. polędwica wieprzowa wędzona bez kości, posiekana, z cebulą i marchewką. Wymieszać 2 łyżki. podstawa zupy z szynki, bulion, 8 szklanek wody i czerwona papryka. Doprowadzić do wrzenia. Stopniowo mieszać w collards; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż collards są miękkie. Przygotowanie: 20 min., Gotowanie: 53 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schab Bez KościSchab Bez Kości
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Collard GreensCollard Greens
MarchewMarchew
BulionBulion
CebulaCebula
WodaWoda
ZupaZupa
SólSól
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
12
Hiszpańska zupa Fasolowo-fasolowa: Pomiń szynkę, bulion, sól i czerwony pieprz. Saut 1/2 lb. wędzone chorizo, posiekane, w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
BulionBulion
JarmużJarmuż
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
13
Wyjąć łyżką szczelinową; wytrzeć piekarnik do czysta. Postępuj zgodnie z przepisem w Kroku 2, sauting 1 średnie ziemniaki, kostki, z cebulą i marchewką. Wymieszać w 1 (48-oz.) Pojemnik rosół z kurczaka. Kontynuuj przepis zgodnie z Instrukcją w kroku 6, zastępując 1/2 (16-oz.) pakiet świeży jarmuż, umyte i przycięte, dla collards, i mieszając w chorizo z jarmużu. Wymieszać w 1 (5-oz.) może biała fasola, opłukane i osuszone, i, w razie potrzeby, 1 (14-oz.) można rosół z kurczaka podczas ostatnich 5 minut gotowania. Pomiń Grzanki Z Chleba Kukurydzianego. Ta obfita zupa sama w sobie stanowi świetny posiłek lub podaje się ją z chrupiącym chlebem i serem (lubimy Manchego). Przygotowanie: 20 min.; Kucharz: 1 godz., 6 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
Fasola BiałaFasola Biała
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
Collard GreensCollard Greens
GrzankiGrzanki
Ser ManchegoSer Manchego
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
MarchewMarchew
SerSer
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
JarmużJarmuż
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Piec HolenderskiPiec Holenderski
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 23 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn