Zupa pomidorowo-kukurydziana pieczona
Pieczona Zupa pomidorowo-kukurydziana to bezglutenowe i bezmleczne zupa. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 107 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bulion z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zupa Z Pieczonej Słodkiej Kukurydzy I Pomidorów, Kolacja: zupa ze świeżych pomidorów z pieczoną kukurydzą Guacamole, oraz Ognista Zupa pomidorowo-fasolowa z salsą ze świeżej kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Wrzucić kukurydzę i pomidory do oliwy z oliwek i umieścić na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową. Broil 8 cali od ciepła o 5 minut lub aż kukurydza i pomidory są złociste i miękkie. Odstawić.
Boczek ugotować w dużym garnku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową; odstawić na bok.
Do kapiących boczków w garnku dodajemy cebulę. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub do miękkości. Wmieszać czosnek i 5 kolejnych składników; gotować 2 minuty. Wymieszać bulion i zarezerwowaną kukurydzę (odstawić kilka ziaren), pomidory i płyn z blachy do pieczenia. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zmiksować mieszaninę za pomocą blendera zanurzeniowego do uzyskania gładkości lub przenieść do blendera i oczyścić partiami do uzyskania gładkości. Wymieszać z boczkiem (odstawić kilka kawałków). Zupa z chochli do misek. Na wierzchu zarezerwowane ziarna kukurydzy i zarezerwowany boczek i udekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: aby uzyskać gładką zupę, przecedzić przez sitko z siatki drucianej i wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z boczkiem i w razie potrzeby podgrzać zupę. Sprawia, że 7 1/2 szklanki.