Zupa pomidorowo-Ciecierzycowa z ryżem i Chardą Szwajcarską
Zupa pomidorowo-Ciecierzycowa z ryżem i Chardą Szwajcarską może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 326 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pieprzu, Tęczowy chard, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz z ciecierzycy, kopru włoskiego i boczku szwajcarskiego z brązowym ryżem, Zupa z ciecierzycy, szynki i boczku szwajcarskiego Neely, oraz Pikantna zupa pomidorowa suszona w słońcu z białą fasolą i Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 3 łyżeczki oleju w średnim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj cebulę i łodygi chard (Nie liście) i smażyć, aż cebula są przezroczyste i łodygi są zmiękczone, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Chard Szwajcarski
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodać pomidory i posypać solą. Gotować 2 minuty, następnie dodać bulion. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć na wolnym ogniu, i gotować, aż lekko zmniejszona, o 10 protokół. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Rozgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w dużej patelni do smażenia na dużym ogniu, aż olej będzie gorący i mieniący się.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać ciecierzycę, posypać solą, i smażyć na średnim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Odcedzić na papierowym ręczniku, a następnie wymieszać z zupą wraz z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
8
Wymieszaj liście boczku w zupie na średnim ogniu partiami, czekając, aż po prostu zwiędną i zmiękną, zanim dodasz więcej. Gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Chard Szwajcarski
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
9
Pozostawić do ostygnięcia przed przechowywaniem w hermetycznym pojemniku na następny dzień lub zamrozić do wykorzystania w przyszłości.