Zupa paprykowo-Buraczkowa na słodko

Zupa paprykowo-Buraczkowa na słodko
Zupa z czerwonej papryki-buraczków jest bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szalotki, woda, kliny cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć rondel z ognia i lekko ostudzić. Wymieszać z sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Pracując partiami, mieszaninę przecieru w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść do dużej miski, i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, do nocy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn