Pieczona zupa pieprzowa może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 166 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.42 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rosół z kurczaka, pieczoną paprykę, gruyere i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jan ' s pieczona zupa z czerwonej papryki, Zupa Z Pieczonej Czerwonej Papryki, oraz Zupa Z Pieczonej Czerwonej Papryki.
Instrukcje
1
W blenderze połącz wszystkie składniki z wyjątkiem soli, pieprzu i sera. Puls do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przelać zupę do średniego rondla i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zupa z kadzi na 2 miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)