Zupa owocowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 7 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz sok ananasowy, ananas, śmietankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suflet Z Owoców Marakui Z Zupą Z Owoców Ananasa, Zupa Owocowa Gwiaździsta, oraz Pikantna Zupa Owocowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie owoce: kantalupę, ananasa, brzoskwinie, jabłka, truskawki w dużej misce, wraz z cukrem i miodem.
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Dodaj mieszankę owoców do garnka na kuchence i dodaj płynne składniki wody, ananasa, cytryny i soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość Anioła
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Podczas gdy mieszanka owoców gotuje się na piecu, wyciąć dno połowy kantalupy (tak, aby nie kołysać) i z kulką owoców, wykopać 2 szklanki kantalupy dodając ją do reszty owoców w garnku. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż owoce będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kantalupa
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Pozostawić owoce do ostygnięcia. Po przygotowaniu wlać połowę mieszanki owoców do blendera. Zmiksować na gładką masę. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Łyżkę do miseczek, każdą porcję udekorować odrobiną kwaśnej śmietany i skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę