Zupa Miso Z Podwójnymi Grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj podwójnej zupy Miso z grzybami. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest idealny do Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły, sos sojowy, imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Spróbuj Zupa Tofu z grzybami Miso, Trzy-zupa z grzybami i tofu Miso, oraz Obfita zupa z grzybami Shiitake i Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać pieczarki i jedwabne tofu i gotować na wolnym ogniu, aż grzyby będą miękkie. Chochlę wyjąć około 1/2 szklanki bulionu i wymieszać na 2 łyżki miso.
Wymieszać na gładką masę i dodać do garnka. Smak, a jeśli potrzeba więcej miso, powtórz proces z inną łyżką miso. Pozostawić zupę na wolnym ogniu przez około 5 minut bez gotowania i podawać.