Zupa Marchewkowo-Porowa
Need a zupa bezglutenowa? Zupa z marchwi porowej może być super przepis, aby spróbować. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 10. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Jeśli masz marchew, rosół z kurczaka, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z pora i marchwi, Curry Zupa Marchewkowo-Porowa, oraz Kremowa zupa ziemniaczana, marchewkowa i porowa.
Instrukcje
W dużym rondlu, saute por w margarynie do miękkości.
Dodać marchew, ziemniaki i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Warzywa wyjąć łyżką szczelinową do blendera lub robota kuchennego.
Dodać wystarczającą ilość płynu do gotowania, aby pokryć; zmiksować na gładką masę. Wróć do pan. Wymieszać z mlekiem i pieprzem; podgrzać.