Zupa Kurkowo-Warzywno-Jęczmienna
Zupa Kurkowo-warzywno-jęczmienna wymaga ok. 26 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 13g białka, oraz 2G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka woreczków szpinak liści baby, pieprz, zupa jarzynowa mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Kurkowo-Warzywno-Jęczmienna, Jarzynowa Zupa Jęczmienna Z Kurczaka, oraz Jarzynowa Zupa Jęczmienna.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać jęczmień; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z ognia; wymieszać szpinak i odstawić 5 minut.
Podawać z: czosnkowym tostem Cheddar