Zupa kukurydziana z czerwoną papryką i pancettą
Zupa kukurydziana z czerwoną papryką i Pancetta może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,66 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza, śmietana do bicia, cienkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Kremowa zupa kukurydziana z Pancettanem i szczypiorkiem, Pieczona papryka i surowa kukurydza, oraz Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łuskać kukurydzę, wyrzucać łuski i jedwabie i płukać uszy. Ostrym nożem pokrój ziarna kukurydzy z kolb do miski.
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, często mieszać pancetta aż lekko rumiane i chrupiące, 5 do 7 protokół. Łyżką szczelinową przenieść pancetta na ręczniki, aby osuszyć.
Dodaj cebulę do patelni; często mieszać, aż dopiero zaczynają brązowieć, 3 do 5 protokół.
Dodaj kukurydzę, ziemniaki, paprykę, bulion i oregano. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień, przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki zacieru łatwo po naciśnięciu, o 15 protokół. Wyrzucić gałązki oregano.
W blenderze, wir około 1/3 mieszaniny zupy (użyj ręcznika, aby przytrzymać pokrywkę blendera), aż będzie gładka.
Wlać czysty z powrotem do patelni z pozostałą zupą.
Dodać śmietanę i mieszać, aż zupa będzie gorąca, około 1 minuty.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Zupę wrzucić do miseczek; na wierzch równo z gotowaną pancettą.