Zupa Kukurydziana W Stylu Cajun
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Cajun stylu zupy kukurydzianej spróbować. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 10g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego pieprzu, soli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Zupa Kukurydziana Cajun, Pikantna kiełbasa Cajun i zupa kukurydziana, oraz Zupa krabowo-kukurydziana po japońsku.
Instrukcje
W dużym garnku na dużym ogniu połącz wodę, pastę pomidorową, sól, mielony czarny pieprz, pieprz cayenne, zieloną paprykę, czerwoną paprykę i kukurydzę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio niskiego i pozostawić na wolnym ogniu przez 35 minut.
W dużym rondlu na średnim ogniu, połączyć olej, cebula i czosnek i saute przez 3 do 5 protokół.
Dodaj do gotującej się zupy. W tym samym rondlu na średnim ogniu, podsmażyć mieloną wołowinę przez 10 minut lub aż dobrze rumiane, i dodać do zupy. Dobrze wymieszać i dusić jeszcze 10 minut.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Torres Pazo das Bruxas Albarino z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Torres Pazo das Bruxas Albarino]()
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Jaskrawożółty z zielonkawym brzegiem. Intensywnie aromatyczny z białymi nutami kwiatowymi, cytrusowymi i białymi brzoskwiniami. Dostępne, słodkie i hedonistyczne po wejściu. Wyróżnia się czystą kwasowością, która przenosi się na środek. Długie i trwałe na finiszu.Doskonały aperitif. Dobre z surowymi, gotowanymi lub grillowanymi owocami morza. Idealnie komponuje się z łagodnymi, białymi rybami. Jego żywe podniebienie zapewnia idealną równowagę z miękkimi kozimi serami.