Przegrzebek-kukurydza Chowder może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.63 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka tymianku, cebula, ziemniaki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Zupa z przegrzebków i kukurydzy, Zupa z przegrzebków, kukurydzy i boczku, oraz Zupa Z Przegrzebków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Margarynę roztopić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj cebulę, seler, papryka, i czosnek; smażyć 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Seler
Czosnek
Cebula
3
Cebulę posypać mąką; dobrze wymieszać. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cebula
4
Dodać ziemniaki i 6 kolejnych składników (ziemniaki przez wodę); dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
5
Dodaj przegrzebki; przykryć i gotować 4 minuty lub aż przegrzebki są zrobione.
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.