Zupa kalafior z Shiitakes może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 134 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka czapek z grzybami shiitake, woda, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Rukoli Z Grillowanymi Shiitakes, Zupa Z Pierogów Azjatyckich Z Przepisem Shiitakes, oraz Zupa z makaronem Wonton z kurczakiem i Shiitakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać duży rondel na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Dodaj 2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj por; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodać 1/8 łyżeczki soli. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 5 minut lub aż pory zmiękną, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodać kalafior, 1 szklankę i 6 łyżek wywaru, 3/4 szklanki wody i tymianek. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 7 minut lub aż kalafior jest bardzo delikatny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
6
Mieszankę kalafiora umieścić w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę. Wróć do rondla. Wymieszaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, mleka, masła i pieprzu. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Białe Bułki Obiadowe
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Cienko pokroić czapki grzybowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
10
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki oleju do patelni i zawiruj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać grzyby; smażyć 6 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
13
Dodaj pozostałe 2 łyżki bulionu, sos Worcestershire, i ocet sherry. Gotować 1 minutę lub aż ciecz zostanie zmniejszona i syropy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Sherry
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
14
Łyżka około 1 szklanki zupy do każdej z 4 misek. Do każdej porcji dodać około 2 łyżki mieszanki grzybowej.