Zupa Jęczmienno-Grzybowa
Zupa jęczmienno-grzybowa jest bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz marchew, seler, jęczmień perłowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grzybowa Zupa Jęczmienna, Zupa Grzybowo-Jęczmienna, oraz Grzybowa Zupa Jęczmienna.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, i grzyby; smażyć 7 minut lub do złotego koloru. Wymieszać jęczmień i podsmażyć 2 minuty.
Dodać bulion, seler i sól, i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Dodać tymianek i gotować 5 minut.