Zupa Jęczmienna Grzybowa

Zupa Jęczmienna Grzybowa
Zupa z jęczmienia grzybowego zajmuje około 2 godziny i 10 minut od początku do końca. Za 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 12g tłuszczu i w sumie 252 kalorii. Ten przepis służy 11. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką pietruszkę, bulion z kurczaka, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa Jęczmienna Grzybowa, Zupa Jęczmienno-Grzybowa, oraz Zupa jęczmienno-grzybowa.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku lub garnku gotuj mięso na oleju na średnim ogniu, aż przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Usuń mięso łyżką cedzakową; trzymaj w cieple i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Podsmaż cebulę, marchewkę i seler w kroplówkach na średnim ogniu do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj grzyby, czosnek i tymianek; gotuj i mieszaj 3 minuty. W razie potrzeby dodaj buliony, wodę, jęczmień, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Zwróć mięso na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 1-1/2 do 2 godzin lub do miękkości jęczmienia i mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia13
Magazyn