Zupa jarzynowa z wędzonym indykiem i soczewicą

Zupa jarzynowa z wędzonym indykiem i soczewicą
Wędzona zupa jarzynowa z indyka i soczewicy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 17g białka, oraz 5G tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, Indyk, KARTONOWY rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa z soczewicy z wędzonym indykiem, Zupa z soczewicy z wędzonym indykiem, oraz Wędzony Indyk-Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W piecu holenderskim 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać marchew i seler; gotować 2 minuty dłużej, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem indyka i szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SzpinakSzpinak
SelerSeler
Cała TurcjaCała Turcja
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będzie miękka. Wymieszać z indykiem i szpinakiem; dusić 2 do 3 minut dłużej lub aż indyk będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
SzpinakSzpinak
Cała TurcjaCała Turcja

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn