Zupa jarzynowa z czarnej fasoli to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Ta zupa ma 173 kalorie, 8G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6456 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mielonego kminku, cebuli, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest świetne. Spróbuj Łatwa Zupa Warzywno-Fasolowa, Chunky Vegetable Black Bean Soup, oraz Warzywna zupa z wołowiny i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, rozgrzać olej na średnim ogniu; gotować cebulę, czosnek, i marchew, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut lub aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać chili w proszku i kminek; gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
3
Dodaj bulion, 1 puszka fasoli, kukurydzy i pieprzu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Tymczasem w robocie kuchennym lub blenderze przecier razem pomidory i pozostała puszka fasoli; Dodaj do garnka. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut lub aż marchewki będą miękkie.