Zupa jajeczna, cytrynowa i ryżowa (Avgolemono Soupa)

Zupa jajeczna, cytrynowa i ryżowa (Avgolemono Soupa)
Zupa jajkowa, cytrynowa i ryżowa (Avgolemono Soupa) może być właśnie zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,02 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać ryż, jajka, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Soupan Avgolemono (Grecka Zupa Jajkowo-Cytrynowa), Grecka Zupa Jajkowo-Cytrynowa (Avgolemono Soupa), oraz Soupan Avgolemono dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na średniej patelni na dużym ogniu zagotuj bulion i ryż. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest tender do gryzienia, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Zdjąć z ognia.
4
W misce ubić jajka, sok z cytryny i 1/4 szklanki wody do wymieszania. Stopniowo ubij około filiżanki gorącej mieszaniny bulionu. Następnie stopniowo ubijaj mieszaninę jaj na bulion i mieszankę ryżu. Wymieszać na małym ogniu tylko do gorąca, 1 do 3 minut; nie gotować lub zupa może zsiadać. Chochla do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
BulionBulion
WodaWoda
JajkoJajko
RyżRyż
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn