Zupa jęczmienna z zieleniną, koprem, cytryną i koperkiem
Zupa jęczmienna z zieleniną, koprem, cytryną i koperkiem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek plus dodatkowe, sól morską plus dodatkowe, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z jęczmienia i tuńczyka z cytryną i koperkiem, Gulasz z kurczaka i jęczmienia z koperkiem i cytryną, oraz Zupa krem z jęczmienia i koperku.
Instrukcje
1
Przynieś 4 szklanki wody, 2 szklanki bulionu,jęczmień i 1 skąpe łyżeczkę soli morskiej, aby zagotować w largepot. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj, isimmer do miękkości, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Morska
Jęczmień
Bulion
Woda
2
W międzyczasie podgrzać 2 łyżki olejurozmywalna średnia patelnia na średnim ogrzaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj cebulę, posypać solą morską i smażyć na złoty kolor, często mieszając,o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Morska
Cebula
4
Dodać podsmażoną cebulę i 6 szklanek bulionu do garnka z barley.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Ochłodzić, przykryć i schłodzić. Przewiń przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
Cebula
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodaj jarmuż i chard do zupy. Gotować na wolnym ogniu zielenina jest delikatna, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Chard Szwajcarski
Jarmuż
Zupa
6
Dodaj szpinak, zieloną cebulę, koperek, koper włoski i miętę; gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Szpinak
Koper
Mięta
7
Dodaj 1 łyżkę soku z cytryny. Zupę przyprawić solą morską, pieprzem i dodatkowym sokiem z cytryny,w razie potrzeby przerzedzając większą ilością bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Pieprz
Bulion
Sól
Zupa
8
Podziel zupę między miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Posypać fetacheese, skropić olejem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
1
Ta zupa wymaga kopru włoskiego, warzywa są zielone, wispy Topy.Kupuj świeży koper włoski na targowiskach, na których zwykle pozostawia się wierzchy, lub poproś kierownika produkcji,aby odłożył dla Ciebie kilka cebulek kopru włoskiego.