Zupa Jęczmienna Z Soczewicy

Zupa Jęczmienna Z Soczewicy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj zupy jęczmiennej z soczewicy. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, grzyby, soczewicę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Soczewicy I Jęczmienia, Zupa z soczewicy i jęczmienia, oraz Zupa z jęczmienia, szpinaku i soczewicy podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy podsmażyć cebulę, zielony pieprz i czosnek na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać bulion, marchew, soczewicę, włoską przyprawę, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Dodać kurczaka, jęczmień i grzyby; wrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub aż Soczewica, Jęczmień i marchew są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
SoczewicaSoczewica
JęczmieńJęczmień
4
Dodać pomidory; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn