Zupa Grzybowo-Cheddarowa Shiitake
Shiitake Grzyb i Cheddar zupa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 8G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis serwuje 8 i kosztuje 3,06 zł za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 16 fanów. Mieszanka szałwii, czosnku, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 58%. Spróbuj Zupa Grzybowa Shiitake, Shiitake & Zupa Z Boczniaków, oraz Zupa z grzybów Shiitake i tofu dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Boczek włożyć do dużego rondla i gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż będzie chrupiący, około 5 minut. Wymieszaj cebulę na patelni; gotuj do miękkości, około 5 minut. Dodaj grzyby, czosnek, pieprz i szałwię; gotuj na średnim ogniu, aż grzyby zaczną się brązowieć, około 10 minut.
Wlać bulion; doprowadzić do wrzenia. Dusić zupę przez 10 minut. Zmniejsz ogień do małego, posyp serem Cheddar; mieszaj, aż się rozpuści.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Lanson Le Black Label Brut (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)]()
Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)
Genialny kolor Black Label przypomina charakterystyczne słomiane odcienie Pinot Noir, z błyskami bursztynu. Jest żywy we flecie, z drobnym strumieniem trwałych bąbelków. Jego świeże aromaty łączą wrażenie witalności i wiosennych zapachów z nutą tostów i miodu. Na podniebieniu bukiety dojrzałych owoców i cytrusów tworzą wrażenie bogactwa, a jednocześnie lekkości.