Zupa grzybowa z Gremolatą orzechową

Zupa grzybowa z Gremolatą orzechową
Zupa grzybowa z Gremolatanem orzechowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, marchewkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa z grzybów i Pappardelle z Gremolatą, Gremolata Orzechowa, oraz Penne z Gremolatanem z orzechów laskowych i pieczonym Broccolini.

Instrukcje

1
Umieścić borcini w 1 szklance gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Niech moczyćuntil miękkie, o 20 protokół. Szczep, rezerwując płyn. Grubo posiekać borowiki.
3
Roztopić 2 łyżki masła w dużym potover średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Dodaj cebulę andcarrot i smażyć na miękko, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodać 1 funt grzybów crimini; posypać solą. Smażyć, aż grzyby są miękkie i rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
SólSól
6
Addporcini i sauté 3 minuty.
7
Dodaj 3 filiżanki soli i reserved borcini moczenie cieczy ibring do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż grzyby są miękkie i smaki mieszają, o 20 protokół. Coolslightly. Praca w partiach, puree w blenderuntil gładkie, dodając więcej bulionu przez 1/2 cupfulsas potrzebne. Powrót zupy do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
BulionBulion
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Wymieszaj pietruszkę, olej, orzechy laskowe, skórkę pomarańczową i czosnek w małej misce. Odstaw gremolatę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Dodaj 12 uncji różne grzyby i smażyć, aż miękkie i rumiane, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą iprzyprawić. Podziel zupę między miseczki. Top zautéed grzyby i gremolata.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
* Dostępne w sekcji produktów wielu supermarketów oraz w sklepach specjalistycznych i na rynkach włoskich.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn