Zupa Grochowo-szynkowa II

Zupa Grochowo-szynkowa II
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Split Pean i zupa z szynki II może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 210 kalorii, 14g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, groszek, kość szynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 91%. Spróbuj Zupa na wiosnę: prosta, łatwa zupa grochowa, Zupa Grochowa Split, oraz Zupa Grochowa Split dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kość szynki w dużym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj wodę do pokrycia, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i niech gotować przez noc. Pozostawić do ostygnięcia i oczyszczenia kolby, odrzucając kość, nadmiar tłuszczu i wszelkie chrząstki. Do garnka wrzucić dobre mięso z szynki i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WodaWoda
KościKości
MięsoMięso
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać cebulę, czosnek i zmielony czarny pieprz i pozostawić na wolnym ogniu przez 1 godzinę. Następnie wlać podzielony groszek i marchew i pozostawić na wolnym ogniu przez co najmniej 1 więcej godzin, aby groszek się rozpadł. Dobrze wymieszać i doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Groszek SplitGroszek Split
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
GrochGroch

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia86
Magazyn