Zupa Grochowa Easy Split
Zupa grochowa Easy Split to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Działa dobrze jako bardzo przystępne danie główne. Przynosi ci to Epikurious. 170 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cebulę, majeranek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa na wiosnę: prosta, łatwa zupa grochowa, Zupa Grochowa Easy Split, oraz Łatwa Peasy Split Grochowa Zupa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w ciężkim dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler i marchew. Smażyć, aż warzywa zaczną mięknąć, o 8 protokół.
Dodać wieprzowinę i majeranek; wymieszać 1 minutę.
Dodać groszek, następnie wodę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Częściowo przykryć garnek; gotować zupę na wolnym ogniu, aż wieprzowina i warzywa są delikatne groszek rozpadają się, często mieszając, około 1 godziny i 10 minut.
Przenieść skoki do miski. Puree 5 filiżanek zupy w partiach w blenderze. Wróć do trawki.
Odetnij wieprzowinę od kości. Wieprzowinę pokroić w kostkę; wieprzowinę dodać do zupy. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, a następnie przykryć. Przepłukać przed podaniem.)