Zupa fasolowa z Portabellami i dzikim ryżem
Zupa fasolowa z Portabellami i dzikim ryżem to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 138 kalorii, 8G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, sól, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Z Dzikiego Ryżu, Fasoli Maślanej I Czosnku Z Pieczonej Marchwi, Zupa z dzikiego ryżu, jęczmienia i porów (przepis na lekkie masło), oraz Sałatka z dzikim ryżem i fasolą.
Instrukcje
Podgrzać duży nieprzywierający garnek.
Dodaj cebulę, i saute, aż zaczną brązowieć, o 6 protokół. (
Dodaj łyżkę lub dwie wody, aby zapobiec przywieraniu, jeśli to konieczne.)
Dodać seler i czosnek, i gotować przez kolejne dwie minuty.
Dodać wodę i masło fasolki i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż fasola i dziki ryż są zarówno zrobić, 45-55 protokół. W razie potrzeby, cienka zupa z wodą, jak to jest gotowanie, według smaku. Tuż przed podaniem około 1/2 szklanki fasoli można puree lub wymieszać, aby bulion był grubszy.