Zupa fasolowa z jasnymi warzywami

Zupa fasolowa z jasnymi warzywami
Zupa fasolowa z jasnymi warzywami to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. 577 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 godzin i 30 minut. Jeśli masz por, nierafinowaną sól morską, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Krem na słodko z wanilią, Żeberka wieprzowe i malunggay z zupą bulalo (szpik wołowy), oraz Zupa fasolowa z szynką i warzywami.

Instrukcje

1
Wrzuć ziarna szpiku do dużej miski do mieszania, przykryj je gorącą wodą o 2 cale i wymieszaj szczyptą sody oczyszczonej. Przykryj miskę i pozwól im moczyć przez co najmniej 18 i do 24 godzin. Raz lub dwa razy, gdy fasola namoczy się, odcedzić namoczoną wodę i uzupełnić ją gorącą wodą. Po namoczeniu co najmniej 18 i do 24 godzin, odcedzić fasolę i ustawić ją na blacie na później. Odrzuć moczenie water.In ciężki garnek zapasów (jak ten), stopić ghee. Wymieszaj pory i czosnek, smażąc je, aż zmiękną i pachną-około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
GheeGhee
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Do garnka wlać bulion i wymieszać z nasączoną fasolą. Dusić, pod przykryciem, przez 1 godzinę. Wymieszać z selerem naciowym, korzeniem pietruszki i ziemniakami i kontynuować gotowanie zupy przez kolejne 30 do 45 minut lub aż fasola i warzywa staną się miękkie i wydajność po przekłuciu widelcem. Chochle do miski zupy, i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
SelerSeler
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W19 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia75
Magazyn