Zupa fasolowa sportowca
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy fasolowej sportowca. Ten przepis serwuje 27 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 4G tłuszczu i w sumie 180 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka stawu skokowego z szynką, tymianku, granatowej fasoli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą mung, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe-zupełnie inny zwrot zupy jarzynowej, oraz Zupa ze spiżarni (: kiełbasa, fasola i zupa makaronowa ze szpinakiem) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Posortuj fasolę i spłucz zimną wodą.
Umieść w garnku; dodaj wodę do przykrycia o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Zdejmij z ognia; przykryj i odstaw na 1-4 godziny lub do zmiękczenia fasoli.
Odcedź i opłucz fasolę; wyrzuć płyn i odłóż fasolę na bok. Na tej samej patelni podsmaż cebulę na maśle do miękkości.
Dodaj marchewki; smaż 4-5 minut dłużej.
Dodaj szynkę, marynatę do kurczaka, skórkę pomarańczową, sól, tymianek, liście laurowe, fasolę i tyle wody, aby przykryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny lub do miękkości fasoli.
Usuń stawy skokowe z szynki; gdy ostygnie, usuń mięso z kości. Wyrzuć kości i pokrój mięso w kostkę; wróć do zupy.
Dodaj dodatkową szynkę, pomidory i ocet; podgrzej. Przed podaniem wyrzuć liście laurowe i skórkę pomarańczową.