Zupa fasolowa sportowca

Zupa fasolowa sportowca
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy fasolowej sportowca. Ten przepis serwuje 27 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 4G tłuszczu i w sumie 180 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka stawu skokowego z szynką, tymianku, granatowej fasoli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą mung, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe-zupełnie inny zwrot zupy jarzynowej, oraz Zupa ze spiżarni (: kiełbasa, fasola i zupa makaronowa ze szpinakiem) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Posortuj fasolę i spłucz zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Umieść w garnku; dodaj wodę do przykrycia o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Zdejmij z ognia; przykryj i odstaw na 1-4 godziny lub do zmiękczenia fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
4
Odcedź i opłucz fasolę; wyrzuć płyn i odłóż fasolę na bok. Na tej samej patelni podsmaż cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Dodaj marchewki; smaż 4-5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
6
Dodaj szynkę, marynatę do kurczaka, skórkę pomarańczową, sól, tymianek, liście laurowe, fasolę i tyle wody, aby przykryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny lub do miękkości fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Usuń stawy skokowe z szynki; gdy ostygnie, usuń mięso z kości. Wyrzuć kości i pokrój mięso w kostkę; wróć do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
8
Dodaj dodatkową szynkę, pomidory i ocet; podgrzej. Przed podaniem wyrzuć liście laurowe i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje27
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn