Zupa fasolowa granatowa II
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zupa fasolowa II może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. 41 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sosu pomidorowego, fasola granatowa, szynki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest super. Spróbuj Zupa Fasolowa Granatowa, Zupa Fasolowa Granatowa, oraz Zupa fasolowa z szynką i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę, cebulę, sos pomidorowy i szynkę włożyć do dużego garnka lub piekarnika holenderskiego. Przykryj wszystko wodą. Gotować na małym lub średnim ogniu kilka godzin, aż fasola będzie miękka. Podczas korzystania garnek crock, moczyć fasolę przez noc. Gotować na wysokiej przez 1 godzinę. Obniżyć do niskiej przez 6-8 więcej godzin, aż fasola będzie miękka.