Zupa fasolowa babci B

Zupa fasolowa babci B
Need a zupa bezglutenowa i bezmleczna? Zupa fasolowa babci B może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 122 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 godzin i 15 minut. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, seler, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Zupa z białej fasoli babci, Zupa fasolowa z szynką babci, oraz Zapiekanka z zieloną fasolką babci dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w powolnej kuchence z wystarczającą ilością wody, aby pokryć, i moczyć 6 do 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Fasolę odsączyć i wrócić do wolnej kuchenki. Przykryć wodą i wymieszać z marchewką, ziemniakami, selerem, cebulą i szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Przykryć powolną kuchenkę i gotować zupę na wysokiej przez 3 i 1/2 godziny. Przełącz na niski i kontynuuj gotowanie co najmniej 6 1/2 godziny. Im dłużej gotuje, tym bardziej aromatyczne staje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia59
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn