Zupa fasolowa babci B

Zupa fasolowa babci B
Need a zupa bezglutenowa i bezmleczna? Zupa fasolowa babci B może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 122 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 godzin i 15 minut. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, seler, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Zupa z białej fasoli babci, Zupa fasolowa z szynką babci, oraz Zapiekanka z zieloną fasolką babci dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w powolnej kuchence z wystarczającą ilością wody, aby pokryć, i moczyć 6 do 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Fasolę odsączyć i wrócić do wolnej kuchenki. Przykryć wodą i wymieszać z marchewką, ziemniakami, selerem, cebulą i szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Przykryć powolną kuchenkę i gotować zupę na wysokiej przez 3 i 1/2 godziny. Przełącz na niski i kontynuuj gotowanie co najmniej 6 1/2 godziny. Im dłużej gotuje, tym bardziej aromatyczne staje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia59
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn