Zupa fasolowa babci B

Zupa fasolowa babci B
Need a zupa bezglutenowa i bezmleczna? Zupa fasolowa babci B może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 122 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 godzin i 15 minut. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, seler, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Zupa z białej fasoli babci, Zupa fasolowa z szynką babci, oraz Zapiekanka z zieloną fasolką babci dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w powolnej kuchence z wystarczającą ilością wody, aby pokryć, i moczyć 6 do 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Fasolę odsączyć i wrócić do wolnej kuchenki. Przykryć wodą i wymieszać z marchewką, ziemniakami, selerem, cebulą i szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Przykryć powolną kuchenkę i gotować zupę na wysokiej przez 3 i 1/2 godziny. Przełącz na niski i kontynuuj gotowanie co najmniej 6 1/2 godziny. Im dłużej gotuje, tym bardziej aromatyczne staje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia59
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn