Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać zielone zupy czosnkowej ze szczawiu spróbować. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, pietruszka liście, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa szczawiowo-czosnkowa, Zielona Wiosenna zupa ze szpinaku, sałaty i szczawiu, oraz (Schav) Chef Joey ' s szczaw i zupa czosnkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej średniej wielkości garnek lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać olej, zielony czosnek i szalotki, a także dużą szczyptę soli. Gotować mieszając często, aż warzywa zmiękną i ponownie bardzo pachnące o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Dodać pokrojone ziemniaki. Jeśli używasz młodej, cienkiej skóry, nie ma potrzeby obierania (ale możesz, jeśli wolisz. Dostać ziemniaki dobrze pokryte olejem i gotować 2 lub 3 protokół do połączenia smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodaj wodę i nadal gotować, aż patelnia jest prawie sucha, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić ogień do niskiego poziomu. Dusić około ½ godziny, aż warzywa będą bardzo miękkie. Mieszaj garnek często i rozbij warzywa podczas pracy z tyłu drewnianej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Wyjmij garnek z ognia, dodaj zmielone liście pietruszki i pozwól zupie nieco ostygnąć przed kontynuowaniem. Używając blendera zanurzeniowego, przetwarzaj zupę, aż uformuje się grube puree. Jeśli wolisz bardziej elegancką prezentację, możesz to zrobić aż do gładkiego puree. Smak i dostosować przyprawy z solą i białym pieprzem.Za pomocą noża do parowania rozciąć liście szczawiu po obu stronach środkowej łodygi, aby usunąć it.To podawać obie połówki liścia szczawiu umieścić na dnie każdej z sześciu misek do zupy. Podgrzej zupę do prawie wrzenia, a następnie wymieszaj z odrobiną śmietany i masła. Kadzi gorącą zupę na liści szczawiu w każdej misce. Odczekaj około 1 minuty, aż liście szczawiu "ugotują", a następnie użyj widelca, aby wyprowadzić je na powierzchnię zupy w celu prezentacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Szczaw
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki