Zupa czosnkowa, szpinakowa i z ciecierzycy
Czosnek, szpinak, i zupa z ciecierzycy może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 383 kalorie, 10g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 110 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz bulion warzywny, ziemniaki, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 94%. Podobne przepisy to Quinoa Zupa Szpinakowa Z Ciecierzycy, Zupa ze szpinakiem i ciecierzycą, oraz Prosta zupa cytrynowo-bazyliowa ze szpinakiem i ciecierzycą.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu i wymieszać z czosnkiem i cebulą. Gotować do miękkości. Doprawić kminkiem i kolendrą.
Wymieszać bulion warzywny i ziemniaki do garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 10 minut. Mieszać w fasoli garbanzo, i nadal gotować, aż ziemniaki będą miękkie.
W małej misce, wymieszać śmietanę, tahini, i mączka kukurydziana.
Szpinak wymieszać z zupą. Doprawić pieprzem cayenne i solą. Kontynuuj gotować, aż szpinak zostanie podgrzany.