Zupa Cebulowa Z Grilla Vidalia
Grillowana zupa cebulowa Vidalian wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 317 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bulion wołowy, masło, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako dość niedroga zupa. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Cebulowa Vidalian, Grillowana kukurydza i Vidalian cebula Salsa, oraz Grillowane Vidalian cebula i stek kanapki.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Pokrój wierzchołki z cebuli i usuń zewnętrzną warstwę skóry. Zostaw bazę nienaruszoną.
Pokroić plastry w poprzek góry w krzyżowy wzór wylęgu, przechodząc około 1/2 cala do cebuli. Ustaw każdą cebulę na kwadracie folii aluminiowej o dużej wytrzymałości. Podwój folię, jeśli nie masz dużej wytrzymałości.
Na każdą cebulę ułożyć 1 łyżkę masła, a następnie na masło ułożyć kostkę bulionu. Złóż folię wokół cebuli. Gdy jest już prawie zamknięte, na cebulę ułożyć 3 kostki lodu i łyżkę 1 łyżki sherry do każdego opakowania. Zamknąć całkowicie.
Umieść paczki na grillu i gotuj przez 40 do 45 minut. Nie zaglądaj do środka, dopóki nie minie 40 minut. Gdy cebula są gotowane przez, będą czuć się przetargu, gdy wycisnąć pakiet. Lekko otworzyć folię i umieścić plasterek sera na każdej z nich. Zamknij pokrywę grilla i pozwól serowi stopić się na chwilę w cebuli.
Wyjąć z grilla i podawać z paczek, lub wyjąć cebulę do miski do serwowania, i wlać bulion z paczek do nich.