Zupa Cebulowa Francuska Wolno Gotująca
Slow-Cooker francuska zupa cebulowa może być tylko zupa, której szukasz. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 129 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 123 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, piwo bezalkoholowe, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa, Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa, oraz Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w powolnej kuchence rozpylonej sprayem do gotowania; przykryj pokrywką. Gotować na wysokiej 1 godzinę, mieszając po 30 min.
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać bulion, wodę, piwo i tymianek do powolnej kuchenki; wymieszać. Gotować, pod przykryciem, na niskich 6 do 8 godzin (lub na wysokich 4 godzin).
Brojler na ciepło. Zupa z kadzi na 10 pieczonych miseczek; na wierzchu plastry tostów i ser.
Broil, 6 cali od ciepła, 3 do 5 min. albo aż ser się rozpuści i będzie złoty.