Zupa Brzoskwiniowo-Jeżynowa

Zupa Brzoskwiniowo-Jeżynowa
Zupa brzoskwiniowo-Jeżynowa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. Mieszanka Rieslinga, laska cynamonu, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 31%. Podobne przepisy to Ciastka brzoskwiniowo-jeżyn z kremem jeżyn, Ciasto Brzoskwiniowo-Jeżynowe, oraz Ciasto Brzoskwiniowo-Jeżynowe.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż brzoskwinie będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia; ostudzić. Wyrzuć laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
3
Połowę mieszanki brzoskwini umieścić w blenderze lub robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać czystą mieszaninę do dużej miski; powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną brzoskwini. Wymieszać 3 łyżki miodu, sok i 1/4 łyżeczki wanilii. Schłodzić przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Chochla 1/2 Puchar zupy do każdego z 6 małych miseczek; góry każdej porcji z około 2 1/2 łyżki jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
ChochlaChochla
6
Dekoruj świeżymi liśćmi mięty, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn