Zupa Brzoskwiniowo-Jeżynowa
Zupa brzoskwiniowo-Jeżynowa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. Mieszanka Rieslinga, laska cynamonu, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 31%. Podobne przepisy to Ciastka brzoskwiniowo-jeżyn z kremem jeżyn, Ciasto Brzoskwiniowo-Jeżynowe, oraz Ciasto Brzoskwiniowo-Jeżynowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż brzoskwinie będą miękkie.
Zdjąć z ognia; ostudzić. Wyrzuć laskę cynamonu.
Połowę mieszanki brzoskwini umieścić w blenderze lub robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać czystą mieszaninę do dużej miski; powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną brzoskwini. Wymieszać 3 łyżki miodu, sok i 1/4 łyżeczki wanilii. Schłodzić przez 1 godzinę.
Chochla 1/2 Puchar zupy do każdego z 6 małych miseczek; góry każdej porcji z około 2 1/2 łyżki jeżyny.
Dekoruj świeżymi liśćmi mięty, w razie potrzeby.